Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autostrada de Centură București: încep lucrările pe tot lotul II al sectorului de sud

centura capitalei

Consiliul Judeţean Ilfov a anunţat joi că încep lucrările pe tot lotul II al sectorului de sud de pe Autostrada de Centură.

"Încep lucrările pe tot lotul II al A0 Sud! Autostrada de Centură Bucureşti A0, parte a unui uriaş proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, ce va avea o lungime totală de 101 km, începe să prindă contur! Ieri (...) s-a semnat autorizaţia de construire pentru încă un sector din Lotul II al A0 Sud, iar astăzi s-a emis ordinul de începere pentru cei aproximativ 15 km de autostradă pe porţiunea care trece prin localităţile Bragadiru, Măgurele, Jilava, Dărăşti, 1 Decembrie, Vidra şi Cornetu", precizează reprezentanţii CJ Ilfov pe Facebook, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla!

Vor fi executate lucrări de drum, de construire de poduri şi pasaje, lucrări de scurgere a apelor, de consolidare, hidrotehnice, vor fi realizate noduri rutiere, lucrări de siguranţa circulaţiei, de iluminat, relocări şi protecţie de reţele, de protecţie a mediului.

Potrivit CJ Ilfov, contractele de proiectare şi execuţie în cazul sectorului de sud al Autostrăzii de Centură Bucureşti vizează trei loturi.

În ceea ce priveşte lotul 1 (Sector 1 km 52+070 - km 52+770 aferent Centura Nord, Sector 2 km 52+770 - km 69+000 aferent Centura Sud), CJ Ilfov anunţă că în prezent activitatea de proiectare este în curs de desfăşurare, fiind în analiză documentaţia aferentă proiectului pentru autorizarea lucrărilor de construire depusă de către antreprenor, urmând ca ulterior acesta să finalizeze şi să transmită proiectul tehnic de execuţie.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

Până la sfârşitul lunii noiembrie, CJ Ilfov estimează că va fi obţinută autorizaţia de construire necesară demarării lucrărilor şi va fi emis ordinul de începere a lucrărilor.

Referitor la lotul 2 (km 69+000 - km 85+300), CJ Ilfov menţionează că pentru sectorul km 69+000 - km 70+700 a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pe 18 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.