Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autoturism furat din Germania, descoperit la Albiţa

Romania TV
politie-frontiera-migranti-imigranti

Un autoturism furat din Germania a fost depistat la controlul de frontieră în PTF Albiţa, chiar în ziua semnalării furtului, au informat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi, potrivit Agerpres.

Autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Republica Moldova, care a le-a spus poliţiştilor că a cumpărat maşina în urmă cu o lună, fără să ştie că ar fi furată.

"Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noştri au efectuat verificări specifice, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale, semnalare introdusă de autorităţile din Germania la data de 19.10.2023. Cu privire la aspectele constatate, tânărul a declarat că a cumpărat autoturismul în cauză din Germania, de la un conaţional, cu o lună în urmă, cu suma de 2.500 de euro. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu", precizează un comunicat de presă transmis de ITPF Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 12.500 de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.