Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avem voie cu stegulețe montate pe mașini de 1 Decembrie?

stegulet masina

De 1 Decembrie, Ziua Națională, unii români vor să-și manifeste patriotismul prin afișarea unor steaguri tricolore la geamuri, la porți sau pe mașini. Cu prețuri de până la 10 lei, oricine își poate cumpăra un steguleț tricolor care se poate monta la geamul mașinii. Deși nu este ilegal, nu toți polițiștii apreciază acest gest.

Vezi și: OFICIAL - Decizia CNATDCU în scandalul Kovesi-plagiat, AMÂNATĂ

Cititorii stiripesurse.ro au semnalat faptul că au fost opriți în trafic, în București, și li s-a cerut să dea jos stegulețele de la geamuri. Reprezentanții Poliției Capitalei afirmă că nu există nicio dispoziție în acest sens. Mai mult, chiar și mașinile de poliție vor purta de Ziua Națională stegulețe.

„Nu există niciun fel de prevedere legală care să interzică portul drapelului la autoturisme, doar în ideea în care obturează vizibilitatea conducătorului auto. Până și noi am purtat de Ziua Drapelului, de Ziua Națională o să avem la autospecialele din teren. Cetățenii care au trecut prin asta, să semnaleze la cea mai unitate”, a declarat, pentru stiripesurse.ro, subinspector de poliţie Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.