Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AVEREA lui Miky Șpagă, vecinul lui Adrian Năstase. Cât a agonisit politicianul de cursă lungă

Serban Mihailescu

Politicianul Serban Mihailescu si-a anuntat demisia din functia de senator. ”Cine va dori un sfat, o părere, cu cea mai mare plăcere le stau la dispoziţie”, a declarat cel supranumit „Miky Spaga”, porecla cu care s-a ales in urma unui episod in care ar fi intermediat un contract IT, la inceputul anilor 2000.

Emoții pentru Ponta: Se reiau discuțiile privind EXCLUDEREA sa din Barou. Macovei prezentă

Mihailescu si-a inceput cariera in Parlament in 1996, cand a fost ales deputat de Botosani. Ulterior, el a mai avut un mandat de deputat dupa care, din 2004, a ocupat un post de senator. In total, Mihailescu a stat 22 de ani in bancile Parlamentului.

OMS trage un SEMNAL de ALARMĂ: Am putea rămâne fără tratament pentru o boală MORTALĂ

Conform ultimei declaratii de avere, „Miky Spaga” detine un teren si o casa in comuna Cornu, unde este vecin cu Adrian Nastase, si un apartament in Bucuresti, arata Stirile Kanal D. Mihailescu are in conturi aproximativ 55.000 de euro, dar cea mai interesanta rubrica din declaratia de avere este cea in care a completat ce bijuterii detine. Astfel, „Miky Spaga” a completat ca are „bijuterii cumparate sau mostenite” (25.000 de lei), „obiecte de arta, tablouri, gravuri, reproduceri, carti vechi” (90.000 de lei), „obiecte de cult, icoane, vase, carti vechi, manuscrise” (20.000 de lei) si „obiecte decorative-tavi, fructiere, halbe, statuete din bronz, ceramica” (20.000 de lei). In total, bunurile lui Mihailescu valoreaza 155.000 de lei, adica aproximativ 35.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.