Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment de la meteorologi: COD GALBEN de caniculă. Ce zone sunt vizate

meteo canicula

Administrația Națională de Meteorologie a instituit un cod galben de căldură valabil de miercuri de la ora 10.00 și până joi la ora 09.00 în Banat, Crişana, sudul Olteniei, sud-vestul Munteniei şi local în Transilvania. Disconfortul termic va fi în accentuare. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unitãţi şi local îl va depãşi uşor. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 33 şi 36 de grade, iar minimele nocturne vor fi de peste 20 de grade.

Prognoza meteo pentru țară

Vremea va fi cãlduroasã, iar disconfortul termic se va extinde şi acccentua, în special, în regiunile vestice şi de sud-vest, unde, dupã-amiaza, va fi caniculã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare mai ales în a doua parte a zilei, când pe arii restrânse în special în zonele montane şi submontane precum şi în regiunile estice se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime se vor situa între 27 şi 37 de grade, uşor mai mici pe litoral.

Prognoza meteo pentru București

Vremea va fi cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mut senin în prima parte a intervalului, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 32...33 de grade.
Presiunea atmosferica este de 753 mmHg

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.