Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment lansat de senatorul Alfred Laurențiu Mihai în privința legilor educației: 'PSD pledează pentru o analiză și dezbatere temeinică!'

Radu Pop
facebook.com
Alfred Laurențiu

PSD pledează pentru o analiză și o dezbatere temeinică în privința legilor educației, transmite senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai.

„Nu putem accepta superficialitatea în momentul în care discutăm despre educație și despre legile educației.

Aceste legi au nevoie de o implicare serioasă și de corectarea erorilor din trecut: în ultimii ani, legile educației au suferit peste 100 de modificări, ceea ce a creat confuzie și incertitudine în sistemul de învățământ.

Pentru Partidul Social Democrat, educația este o prioritate absolută. Suntem convinși că un sistem de învățământ bine pus la punct este esențial pentru dezvoltarea unei societăți prospere și echitabile.

De-a lungul anilor, PSD a promovat politici care să sprijine educația de calitate și accesibilă pentru toți copiii din România. În opinia noastră, educația este cheia pentru dezvoltarea personală și profesională a fiecărui individ, precum și pentru progresul națiunii noastre.

De aceea, PSD pledează pentru o analiză și dezbatere temeinică a proiectelor de educație, pentru a evita riscul amputărilor și modificărilor ulterioare repetate, așa cum s-a întâmplat până acum”, a declarat Alfred Laurențiu Mihai pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.