Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertismentul americanilor pentru România: Are legătură cu lupta anticorupţie

hans klemm

Avertismentul americanilor pentru România. Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a afirmat, joi, la Craiova, unde a vizitat fabrica Ford, că România trebuie să continue lupta împotriva corupţiei, capitol la care a avut un start foarte bun care a început să fie recunoscut la nivel regional şi internaţional.

Citeşte şi: Unchiul unui deputat PSD, arestat de FBI: Acuzat de o mită fabuloasă

"Corupţia este furt din bunuri publice pentru profit personal, afectează românii de rând, dar afectează în mare măsură şi comunitatea de afaceri", a afirmat ambasadorul american, răspunzând unor întrebări din partea presei.

Citeşte şi: Un nou SCANDAL cu legea 'dării în plată': Posibile motive ascunse ale iniţiatorului

Întrebat dacă a văzut îmbunătăţiri în acest domeniu, ambasadorul american a afirmat că DNA-ul, justiţia, au început să adune un palmares pozitiv în ceea ce priveşte rezolvarea cazurilor de corupţie. "Da, cred că România ar trebui să fie mândră de munca începută în mod special în zona judiciară. DNA-ul, justiţia română, a început în ultimii ani să adune un palmares foarte pozitiv în privinţa anchetării, punerii sub acuzare, condamnării, iar mai apoi pedepsirea celor ce au furat de la poporul român. Acest lucru trebuie să continue, sunt convins că aşa va fi, Guvernul Cioloş a zis foarte clar că intenţionează să dea resurse DNA-ului şi să susţină o justiţie independentă. Aceasta este o luptă ce va trebui să continue o lungă vreme, însă România a avut deja un start foarte bun, un start ce începe să fie recunoscut regional şi internaţional datorită eficienţei sale", a răspuns ambasadorul SUA în România.

Citeşte şi: Adrian Năstase, după audierea de la Parchet: A comparat Mineriada cu Revoluţia franceză

Ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm, a vizitat, joi, fabrica Ford din Craiova, cu ocazia sărbătoririi de către compania americană a atingerii cifrei de un milion de motoare EcoBoost 1,0 l fabricate în uzinele de la Craiova şi Koln, anunţă Agerpres.

Citeşte şi: Atenţionare din partea meteorologilor: Cum se schimbă vremea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.