DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Avertismentul cercetătorilor: Ce riscuri are mâncarea fast-food

business 24
alimente obezitate burger cartofi prajiti

Un studiu arată că doar două săptămâni în care consumăm frecvent alimente de la fast-food, sunt sufieciente pentru a apărea efectele negative, informează ziar.com, potrivit b1.ro.

Cercetarea a avut la bază schimbarea alimentației unor americani, obișnuiți cu acest tip de mâncare cu multe grăsimi, cu cea a unor africani, care consumau mai multe fibre.

Astfel, occidentalii au mâncat alimente bogate în fibre și sărace în grăsimi, în timp ce africanii au avut o dietă cu o cantitate redusă de fibre și multe grăsimi, bazată pe burgeri și cartofi prăjiți.

Citește și: Succes medical de excepție la Târgu Mureș. Transplant cardiac complicat efectuat cu succes

În două săptămâni, în cazul americanilor biomarkeri ce indicau risc de cancer de colon, s-au redus semnificativ, în timp ce pentru africani au crescut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.