Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertizare Infotrafic - Agloerație la intrarea în București pe A1, DN4, DN1A și pe Centura Capitalei

trafic autostrada

Traficul este aglomerat joi dimineața pe A1, DN 4 și DN 1A, pe sensul de intrare în București, dar și pe Centura Capitalei.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 329, pe sensul către Sebeș, în zona localității Șibot, județul Aalba, s-a produs un accident în care au fost implicate 2 mașini, soldat cu rănirea unuia dintre șoferi, acesta fiind încarcerat.

Cele două mașini se află pe banda de urgență, însă traficul este restricționat și pe prima bandă, pentru a permite intervenția echipajelor de la descarcerare.

De asemenea, sunt instituite restricții de circulație pe DN11 Bacău-Onești, km. 168+232 metri, în afara comunei Măgura, județul Bacău, acolo unde pe o suprafață de aproximativ 100 metri s-a surpat terasamentul și a apărut o diferență de nivel a carosabilului. Se circulă doar pe sensul către Bacău, prin semaforizare.

Polițiștii anunță că joi dimineața se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, pe DN4 (loc. Popești-Leordeni) și pe DN 1A (loc. Mogoșoaia). De asemenea, valori ridicate de trafic sunt înregistrate și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești, Berceni și Pantelimon.

Totodată, Centrul Infotrafic amintește că, din 15 iunie, pe DN 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 58, în localitatea Valea Mare, județul Olt, traficul se desfășoară îngreunat întrucât au început lucrările la Drumul Expres Craiova – Pitești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.