Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocata din Iași care a condus beată cu 150 km/oră, omorând patru oameni, scapă de pușcărie: Magistrații au trimis-o acasă, în arest

arestat bun

Avocata din Iași care a condus beată cu 150 km/oră, omorând patru oameni, scapă de pușcărie: Magistrații au trimis-o acasă, în arest

Avocata din Iași care a a condus beată, cu aproape 150 km/oră în oraș, și a provocat un accident în care au murit patru oameni, iar alți patru au fost răniți grav, a fost scoasă din arestul preventiv și plasată în arest la domiciliu, potrivit deciziei Curții de Apel Iași, anunță Mediafax.

„Justiție strâmbă.Decizie incredibilă și revoltătoare la Curtea de Apel Iași. Șoferița din Iasi, acuzată și trimisă în judecată pentru omor calificat, care a omorât 4 oameni angajați la Citadin și pe alți 4 i-a nenorocit pe viață, care este acuzată și de tentativă la omor calificat și care era și beata și circula și cu peste 150 de km/h (...) ei bine... A fost eliberată din arestul preventiv și plasată în arest la domiciliu”, spune, luni, avocatul Adrian Cuculis.

Cuculis spune că avocata chiar și-a „bătut joc de organele de parchet și de instanțe, întrebând cât trebuie să plătească pentru a fi eliberată”.

Avocatul Cuculis adaugă că această decizie a Cuții de Apel Iași este „una fără precedent și la nivel de Curte de Apel în raport de acuzațiile extrem de grave”.

Accidentul de circulaţie a avut loc la jumătatea lunii iunie 2022 pe o stradă din Iaşi. Patru muncitori care lucrau la reabilitarea drumului au murit după ce autoturismul condus de avocată a intrat în coliziune cu o autospecială de întreţinere şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului. Alți patru muncitori au fost duși la spital în stare critică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.