Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina răspunde acuzațiilor făcute de tatăl adoptiv din SUA: 'Fetița a urlat - ajutor, mami, nu-i lăsa să mă ia'

baia de arama

Avocatul familiei Șărămăt, la care a stat fetița abuzată de autorități timp de șapte ani, a răspuns acuzațiilor făcute de tatăl adoptiv din SUA al fetiței. Gabriel Săcărin a dezvăluit în exclusivitate la Antena 3 faptul că micuța ar fi ajuns de trei ori la spital cu malnutriție.

Electrica a câştigat un proces de circa 800 de milioane de euro

„Membrii familiei adoptive sunt complici. Au fost de față și au asistat cum fetița lor a fost târâtă. Atâta vreme cât această fetiță s-a aflat în plasament, ea a avut un manager de caz, care putea să vină oricând la domiciliul familiei Șărămăt și să constate starea minorei de sănătate, de dezvoltare, și dacă ar fi existat o suspiciune în sensul celor susținute de domnul Săcărin, fiți convinsă că s-ar fi luat măsuri. Niciodată în șapte ani doamna Șărămăt nu a fost cercetată disciplinar sau învinuită că a ținut fetița în starea de malnutriție. Ceea ce se spune nu are acoperire”, a spus avocatul, la Antena3.

„Fetița a urlat și a spus „ajutor, mami, nu-i lăsa să mă ia”. Acesta e titlul în baza căruia doamna Șărămăt ținea fetița la ea acasă”.

„Toate autoritățile cad de acord și spun că fetița ar trebui consiliată în această perioadă, nimeni nu face nimic ca să o consilieze în concret. Tot acest proces e unul lipsit de orice fel de transparență. Minora se ține ascunsă ca să nu putem afla noi care e punctul ei de vedere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.