Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul familiei Luizei, plângeri pe numele soției lui Gh. Dincă: 'Soția inculpatului și adolescenta s-au întâlnit, au fost în același moment în casă'

Cancan.ro
tonel pop

Avocatul Tonel Pop a declarat la Parchetul General, unde a cerut cercetarea familiei lui Gheorghe Dincă, faptul că soția bărbatului se afla în casă atunci când Luiza era sechestrată. Apărătorul spune că soția lui Dincă ar fi distrus probe din domiciliul din Caracal.

„Am depus două plângeri, una e o continuare a plângerii inițiale depuse la DIICOT împotriva familiei lui Dincă și împotriva soției lui Dincă. Plângere căreia nu i s-a dat curs, ci din contră. Acești făptuitori au fost audiați ca martori în continuare cu toate că aveau la dosar plângerea făcută de familia Luizei împotriva doamnei Dincă. (...) Aștept să fie scoasă plângerea de la mapă și familia Dincă să fie cercetată”, a declarat avocatul Tonel Pop, la sediul Parchetului General, conform Mediafax.

Viorica Dăncilă anunţă măsuri radicale după cazul Caracal: Localizare prin 112, cartele pre-pay doar cu buletinul, amenzi mai mari pentru apeluri false

Potrivit avocatului familiei Luizei, din declarațiile pe care le-a dat soția lui Dincă în fața anchetatorilor se înțelege femeia ar fi „șters, alterat sau distrus probe” din locuința din Caracal.

„Rămâne de văzut dacă cu intenție, din complicitate sau forțată. Luând în calcul ce a spus doamna, avem altă distrugere de probe în ce privește relația dânsei cu Dincă. (...) Luănd în considerare ce a spus doamna Dincă, este clar că Luiza - dacă s-a acționat asupra ei cu violență, s-a acționat după ce doamna Dincă a plecat, ceea ce înseamnă că s-au întâlnit acolo cele două: Luiza și doamna Dincă. (...) Din coroborarea declarațiilor, e o dovadă, nu mai e o prezumție. Din probele administrate privind prezența Luizei în casă, rezultă că Luiza nu a fost omorât nici violată și a existat după ce doamna Dincă a plecat. Au existat în același moment, în aceeași casă”, a mai spus apărătorul familiei Luizei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.