Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Gheorghe Piperea cere ÎN INSTANȚĂ SUSPENDAREA HG de declanșare a stării de alertă: Acest demers este esential pentru democratia din România

Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea cere în instanță suspendarea hotărârii care reglementează starea de alertă din România. Acesta spune că pasul e unui necesar democrației și îi îndeamnă pe cetățeni să facă la fel.

"In linkul de mai jos aveti modelul cererii de suspendare a H G 394/2020 de declarare a starii de alerta. Modelul poate fi utilizat si pentru cererea propriu-zisa de anulare in contencios administrativ a acestei hotariri.

Puteti formula cererea in mod individual sau in alianta procesuala (consortium litis) la oricare dintre cele 15 curti de apel din tara, in functie de domiciliu.

Citește și: BREAKING - ALERTE METEO de cod GALBEN și PORTOCALIU de ploi și vijelii în România

Maine (n.r postarea e de marți, 19 mai) voi depune in nume propriu aceasta cerere, la Curtea de apel Bucuresti. Oricine poate formula interventie, cu conditia sa aduca argumente favorabile suplimentare si sa nu duca la amanare.

Nu vreau sa bravez, dar acest demers este esential pentru democratia din România și pentru libertatea generatiilor viitoare. Libertatile se sugruma treptat, pas cu pas (dupa cum se intituleaza si cartea, tradusa in chineză, a unui anumit domn presedinte), iar statul de drept se aneantizeaza in doze mici, greu de perceput. Daca nu prinzi de veste, ca in sindromul broastei fierte, nu mai intelegi ca esti fiert si de ce. De aceea, puteti ignora cu gratie aceasta actiune si puteti sa aplaudati cand se va instaura din nou starea de urgenta, in timp ce toata lumea in jurul nostru se trezeste la viata. Sau puteti sa va rapiti 10 minute din timp si sa reflectati la aceasta actiune", scrie Piperea pe Facebook.

https://www.piperea.ro/blog/gheorghepiperea/cerere-de-suspendare-a-hg-394-2020-referitoare-la-starea-de-alerta/?fbclid=IwAR35cC2UH6SO42QC1h1fR79RaDjOrusB7Lt2ZRSqYIELWKFi7haJvljKQfY

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.