Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Gheorghe Dincă, despre marea confruntare în cazul Caracal: 'Sunt probe biologice foarte puternice'

captura video Facebook
dinca casa caracal

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a ajuns miercuri la sediul DIICOT unde va avea loc confruntarea dintre clientul acestuia și Ștefan Risipițeanu. Lascoschi a dezvăluit că marea confruntare dintre cei doi are loc după ce Ștefan Risipițeanu a negat fapta de viol. El a precizat că există probe biologice „foarte puternice” care îl incriminează pe Risipițeanu.

„Fane susține că este nevinovat și nu are cum să-l acuze de ceva. Nu știu ce susținea Fane. El (c.n. Risipițeanu) neagă că ar fi comis fapta de viol. El (c.n. Dincă) și-a menținut declarația și acum prin confruntare o să vedem ce va ieși. (...) Știți că declarația lui Dincă este în acest sens. Alți complici nu.”, a spus avocatul lui Dincă.

Întrebat ce probe sunt care să-l acuze pe Risipițeanu, în afara declarațiilor lui Dincă, avocatul acestuia a răspuns: „Sunt probe biologice. Eu știam demult că există, doar că nu se stabilise despre cine era vorba. Deci probele erau demult, dar trebuia să se stabilească științific. Deci este declarația lui Dincă și probele biologice care sunt foarte puternice”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.