Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Gheorghe Dincă, primele declarații după ce acesta a ajuns la DIICOT chiar în ziua în care două cadavre au fost găsite lângă Caracal

Antena 3
Claudiu Lasconschi

Avocatul Claudiu Lascoschi a declarat la ieșirea din sediul DIICOT, că Gheorghe Dincă a consultat, miercuri, cele 7 volume din dosarul crimelor din Caracal, apărătorul subliniind că bărbatul așteaptă să fie trimis în judecată în orice moment.

„Nu am concluzii, a studiat dosarul, acele 7 volume pe care le-au studiat și ceilalți avocați. Vrea și el să studieze dosarul. Nu a zis nimic”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatului Gheorghe Dincă, la ieșirea din DIICOT, conform Mediafax.

Citește și: Mugur Isărescu a IZBUCNIT: Graba strică treaba. Am stimulat economia prea repede, ca să intrăm în zona euro

Potrivit apărătorului suspectului din Caracal, Dincă se așteaptă să fie trimis în judecată

„Știe - nu că ar putea fi pus în libertate, ci că urmează să fie trimis în judecată. Cunoaște procedura (care prevede numărul maxim de zile pe care un inculpat arestat preventiv le poate petrece în închisoare, n.r), dar așteaptă să fie trimis în judecată, nu să fie pus în libertate, pentru că nici el, nici eu nu cred în așa ceva. (...) Trimis în judecată va fi cu siguranță, pentru că nu se poate altfel”, a mai anunțat Clausiu Lascoschi.

Este vorba despre articolul 23 din Constituție (Libertatea individiuală), în cursul urmăririi penale arestarea preventivă se poate dispune pentru cel mult 30 de zile şi se poate prelungi cu câte cel mult 30 de zile, fără ca durata totală să depăşească „un termen rezonabil, şi nu mai mult de 180 de zile”.

În arest, Gheorghe Dincă are o stare de psihic mai bună și a început să citească mult.

Gheorghe Dincă a fost arestat pe 27 iulie după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.