Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul tinerei care şi-a ucis colega la Mangalia face dezvăluiri din spatele gratiilor: Se aşteptă să primească cea mai severă pedeapsă

facebook.com
crima mangalia

Apărătorul tinerei care şi-a ucis colega şi i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia, avocatul Cristian Ion, a declarat că aceasta are sentimente de regret pentru fapta comisă, iar acestea se acutizează din ce în ce mai mult. Avocatul a mai transmis că tânăra se află sub procedura expertizei psihiatrice şi se aşteaptă să primească cea mai severă pedeapsă, adică 20 de ani de închisoare. Cristian Ion a precizat că tânăra nu a cerut să fie pusă în libertate, iar instanţa i-a prelungit arestul preventiv cu încă 30 de zile, scrie News.ro.

Tânăra care şi-a ucis colega la începutul lunii august, la Mangalia, a fost adusă luni, la Tribunalul Constanţa, pentru prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile.

Avocatul Cristian Ion a declarat jurnaliştilor că aceasta a cerut instanţei să rămână în continuare după gratii.

“S-a discutat asupra prelungirii măsurii arestării preventive. Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie pusă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică. Din acest motiv, cel mai probabil, va fi prelungită măsura arestării pentru încă 30 de zile”, a afirmat avocatul.

Întrebat dacă clienta sa are sentimente de regret legate de fapta comisă, apărătorul tinerei a răspuns: “Încă după momentul săvârşirii faptei a avut aceste sentimente care se acutizează din ce în ce mai mult. Este sub procedura expertizei psihiatrice şi în această perioadă, urmează să fie reexaminată din punct de vedere psihiatric şi în baza tuturor probelor se va aprecia în consecinţă. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care încadrarea juridică este de la 10 la 20 de ani se aşteaptă inclusiv să primească cea mai severă măsură, adică o pedeapsă de 20 de ani”.

Cristian Ion a mai dezvăluit că tânăra a fost victima violenţei în familie.

“Când avea 9 ani, tatăl a sărit cu cuţitul la mama sa, în timp ce aceasta era însărcinată în cinci luni şi datorită intervenţiei Loredanei, nu s-a ajuns la acel moment la o tragedie”, a mai explicat avocatul.

Tribunalul Constanţa a decis prelungirea măsurii arestării preventive pentru tânără respectivă.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, de prelungire a măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela. În baza art. 234 şi urm. C. proc. pen, prelungeşte durata măsurii arestării preventive a inculpatei Atănăsoaie Loredana-Ionela, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 06.09.2023 şi până la data de 05.10.2023, inclusiv”, se arată în minuta instanţei.

Decizia Tribunalului nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

La data de 6 august, în jurul orei 05.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis IPJ Constanţa.

Anchetatorii au stabilit că victima, o tânără de 18 ani din Vaslui a fost ucisă de o altă tânără, tot de 18 ani, din aceeaşi localitate. Cele două se cunoşteau de mai mulţi ani şi veniseră împreună pe litoral, unde se angajaseră cameriste la un hotel. La un moment dat, agresoarea a luat un cuţit cu care şi-a înjunghiat colega. Apoi, i-a pus trupul într-un geamantan, a mers cu un taxi şi a abandonat-o sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Fata a fost prinsă în scurt timp de poliţişti şi şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.