Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul ucigaș din Iași avea o ALCOOLEMIE URIAȘĂ

www.evz.ro
Iulian Gafon avocat Iași

Procurorii au primit de la IML rezultatele probelor de sânge în cazul avocatului Iulian Gafon, arestat în prezent pentru mai multe infracţiuni rutiere. Acesta a omorât luna trecută un pieton aflat pe trotuar în zona Belvedere din CUG, aflându-se fără permis şi beat criţă la volanul unei maşini fără asigurare obligatorie. În perioada următoare, dosarul poate ajunge în instanţă. Cât a băut avocatul înainte de a se urca la volan?

Institutul de Medicină Legală din Iaşi a calculat alcoolemia în cazul celor două probe de sânge prelevate în noaptea accidentului de la avoca­tul ieşean Iulian Gafon. Rezultatele au ajuns deja la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi şi au fost ataşate la dosarul de urmărire penală ca probe.

Citește și: Bărbat reținut după ce a amenințat mai multi medici din spitalul din Carei

Potrivit reprezentanţilor acestei instituţii, prima probă de sânge a relevat o concentraţie alcoolică în sânge de 2,80 la mie, în timp ce a doua valoare a fost de 2,60 la mie. Valorile întăresc ideea conform căreia, de cele mai multe ori, rezultatele alcoolemiei au valori numerice aproximativ duble cu cele relevate de etilotest. În cazul lui Iulian Gafon, rezultatul relevat de aparatul Dragera fost de 1,23 mg/l în aerul pur expirat, anunță ziaruldeiasi.ro.

Avocatul Iulian Gafon a fost protagonistul unui accident mortal ce a avut loc pe 17 septembrie, după ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, şi a accidentat mortal un bărbat, aflat pe trecerea de pietoni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.