Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băiat de 11 ani din Sibiu, căutat de poliţişti, după ce nu s-a mai întors acasă

Monitorul de Suceava
politie

Poliţiştii sibieni caută un băiat în vârstă de 11 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni, potrivit news.ro.

”La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 20,30, fiul său, DRAGOŞ MARIUS RAUL, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Mediaş, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni”, anunţă IPJ Sibiu.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție

Semnalmentele băiatului sunt: înălţime 145 cm, greutate 49 de kg, ochi albaştri, păr brunet, iar ca semne particulare, are o cicatrice pe obrazul drept.

Când a plecat de acasă, băiatulpurta o geacă din tercot de culoare verde cu glugă de culoare albastru, pantaloni tip sport de culoare gri şi încălţăminte tip sport de culoare alb.

Cei care pot oferi informaţii despre băiat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.