Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băiat de 14 ani, arestat preventiv 30 de zile pentru tâlhărie calificată

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
Fapta s-a produs în dimineaţa de 10 august, la ora 04,45, pe o stradă din municipiul Brăila, bătrânul reclamând la poliţie că a fost lovit de doi tineri, care i-au sustras şi mai multe bunuri.

"Din primele cercetări a rezultat faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, bărbatul ar fi fost imobilizat şi lovit de doi tineri, care i-ar fi sustras telefonul mobil, suma de 100 de lei şi documentele personale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat şi depistat pe cei doi tineri, în vârstă de 13 şi 14 ani, ambii din Brăila, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

La data de 10 august, băiatul de 14 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de tânăr măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.