Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băluţă despre faptul că FCSB nu îi consideră rivali pe craioveni: Aroganţe de-ale lor. Nu-i băgăm în seamă

gsp.ro
CSU Craiova

Atacantul Alexandru Băluţă a considerat drept aroganţe afirmaţiile directorului sportiv al FCSB, Mihai Stoica, potrivit cărora CSU Craiova nu este o rivală pentru echipa antrenată de Nicolae Dică, pentru că oltenii nu au câştigat "mai nimic"

"Astea sunt doar aroganţe de-ale lor, noi nu băgăm în seamă ce spun ei, trebuie să le demonstrăm pe teren că suntem mai buni ca ei. Nu vreau să le răspund public decât atunci când o să fiu în teren", a declarat Băluţă, vineri, într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro.

Citește și: Steliano Filip, desființat de Giani Kiriță: 'E atitudine de Liga 3 la Dinamo, sunt jucători care n-au câștigat nicio toartă de trofeu'

Jucătorul a afirmat că şansa de a ajunge pe primul loc în clasamentul Ligii I după meciul cu FCSB îi motivează cel mai mult pe el şi pe coechipierii lui.

"Va fi un meci destul de frumos, ţinând cont că şi noi şi ei suntem acolo, sus. Avem, şansa de a trece pe primul loc şi asta ne motivează maxim pe noi, jucătorii. Dacă vom fi sută la sută cum am fost şi până acum, nu avem cum să nu luăm cele trei puncte şi să-i facem fericiţi pe toţi cei care vor veni la stadion. E un derbi, având în vedere situaţia din clasament. Nu zic că e un meci special, pentru că noi trebuie să tratăm meciul ăsta cum le-am tratat pe celelalte, un meci normal împotriva celor de la Steaua. Trebuie să jucăm ceea ce am jucat şi până acum, nu trebuie să facem nimic în plus, trebuie să fim sută la sută de la primul fluier până la ultimul fluier. Vom lua cele trei puncte dacă vom aplica ce ne-a transmis Mister. Suntem în creştere, de la meci la meci am acumulat câte ceva, în special noi, atacanţii, ne-am făcut treaba, la fiecare meci am reuşit să înscriem. La acest meci trebuie să fim echilibraţi, ocaziile pe care ni le creăm trebuie să le fructificăm, pentru că şi ei au destulă experienţă şi nu trebuie să ne mai jucăm cu ocaziile. Îmi doresc un stadion plin. Îmi pare rău că nu am putut să jucăm aici, acasă, îmi doream din tot sufletul să debutăm pe noul stadion împotirva lor, sunt sigur că am fi făcut un meci mare. dar orinde vom juca, şi la Severin, trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Avem însă nevoie de un stadion plin şi sper să fie o atmosferă la fel cum a fost meciul cu Milan", a spus Băluţă.

CSU Craiova va disputa, duminică, de la ora 20.45, la Drobeta Turnu Severin, partida cu FCSB, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.