Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Banca Transilvania se va implica în programul de granturi pentru susţinerea firmelor

www.zf.ro
banca transilvania

Banca Transilvania (BT) se va implica în distribuirea granturilor din fonduri europene pentru susţinerea antreprenorilor, prin programul iniţiat de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA).

"Este un program de un miliard de euro care a generat, deja, interes foarte mare în rândul antreprenorilor. Pentru că este important pentru firme să aibă acces la granturi, atunci acestea devin implicit prioritatea noastră la BT. Ne mobilizăm şi suntem pregătiţi. Trebuie să ne susţinem unii pe alţii", declară Tiberiu Moisă, director general adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan prevestește o victorie istorică! Va fi dezastru pentru PSD! ‘Pentru prima dată, vom elibera România de sub jugul roșu’

Programul de acordare a granturilor este destinat susţinerii firmelor şi economiei. Astfel, antreprenorii cu afaceri afectate de contextul generat de pandemie pot beneficia de finanţări între 2.000 şi 200.000 de euro prin Programul Operaţional Competitivitate (POC) 2014 - 2020.

"Programul are trei scheme de finanţare: microgranturi, granturi pentru capital de lucru pentru IMM-uri şi granturi pentru investiţii pentru IMM-uri. Pentru firmele care aleg a treia variantă de finanţare, de până la 200.000 de euro pentru investiţii, Banca Transilvania este pregătită inclusiv pentru acordarea de credite-punte, replicând astfel experienţa pozitivă dintr-un alt program din care a făcut parte, Start-Up Nation", se menţionează într-un comunicat de presă al BT.

Potrivit sursei citate, microîntreprinderile, firmele mici şi mijlocii, dar şi PFA-urile se pot înscrie online în program.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.