Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bancu (U Craiova) - Cu Chindia trebuie să marcăm repede pentru a ne face meciul cât mai uşor

universitatea craiova

Căpitanul echipei Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în partida cu Chindia Târgovişte, din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, formaţia sa trebuie să marcheze repede pentru a-şi face meciul cât mai uşor.

"Cei de la Chindia se apără foarte bine la fiecare meci, de aceea trebuie să marcăm cât mai repede pentru a ne face meciul cât mai uşor. Ei vor încerca să se apere şi să scape pe contraatac, dar dacă vom arăta determinarea de la ultimul meci cu siguranţă vom câştiga. Eu am o relaţie foarte bună cu Emil Săndoi (n.r. - tehnicianul formaţiei Chindia), a fost antrenorul nostru şi m-a ajutat foarte mult să îmi revin după accidentare. Îi urez baftă, mai puţin în meciul de vineri cu noi. Sper să facă treabă bună la Chindia", a spus fotbalistul, informează Agerpres.

Nicuşor Bancu nu se gândeşte deocamdată la câştigarea titlului: "Nu putem să vorbim despre titlu, au trecut doar 12 etape, vom vedea ce se va întâmpla la sfârşitul sezonului".

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte, vineri, de la ora 20:30, în deplasare, formaţia Chindia Târgovişte, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.