Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama îşi ia rămas-bun pe Twitter şi anunţă crearea unei fundaţii

www.wikipedia.org
Barack si Michelle Obama

Preşedintele american în exerciţiu, Barack Obama, care a părăsit vineri pentru ultima dată Biroul Oval de la Casa Albă, şi-a luat rămas-bun şi pe Twitter şi a anunţat crearea unei fundaţii care îi va purta numele, transmite AFP preluat de agerpres.

"A fost onoarea vieţii mele să fiu în slujba voastră. Aţi făcut din mine un lider şi un om mai bun", a transmis pentru ultima dată pe contul oficial @POTUS cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite. 

"Nu mă voi opri. Voi rămâne alături de voi ca cetăţean, încurajat de vocile adevărului, dreptăţii, umorului şi dragostei", a dat asigurări Obama. 

El a mai profitat de contul oficial de Twitter - pe care urmează să-l transfere lui Donald Trump odată cu învestirea acestuia, vineri - pentru a anunţa înfiinţarea fundaţiei Obama. Preşedintele în exerciţiu i-a îndemnat pe susţinătorii şi concetăţenii săi în general să se servească de această fundaţie pentru "a-şi împărtăşi opiniile". 

Pe site-ul Obama.org poate fi urmărit un video de prezentare de două minute al cuplului Barack şi Michelle Obama, însoţit de sloganul de la ultimul său discurs, de la 10 ianuarie de la Chicago: "Vă rog să credeţi nu în capacitatea mea de a determina schimbarea, ci în a voastră".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.