Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barack Obama se implică în campania electorală pentru alegerea președintelui SUA. Sare în sprijinul 'prietenului' său Joe Biden

Voice of America
Obama Biden

Fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, este hotărât să-şi exercite întreaga influenţă pentru ca Donald Trump să nu aibă decât un singur mandat la Casa Albă, comentează France Presse.

Fostul preşedinte democrat îşi înmulţeşte iniţiativele pentru a dinamiza campania fostului său vicepreşedinte, Joe Biden, care îl va înfrunta pe miliardarul republican la 3 noiembrie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dinamo va avea un nou stadion: Marcel Vela a făcut anunțul .

"Nimic mai bun decât o discuţie cu prietenul meu Joe", afirmă el miercuri într-un mesaj pe Twitter în care promovează un clip ce va fi difuzat joi şi în care face un schimb de opinii cu candidatul democrat, în aceeaşi cameră, dar la o anume distanţă pentru respecta reglementările sanitare pe fondul pandemiei de COVID-19.

Într-un scurt extras din clip, cei doi pot fi văzuţi apărând pentru prima oară împreună de la începutul campaniei şi afişându-şi cooperarea.

"Te-ai fi putut imagina, când erai preşedinte, să spui pur şi simplu: 'Eu nu sunt responsabil, eu nu sunt responsabil'?", lansează Joe Biden, evocând atitudinea lui Donald Trump faţă de pandemie.

Citește și: Nelu Tătaru, despre o nouă stare de urgență în România: Nu m-aș gândi la asta, ci mai mult la asigurarea măsurilor

"Nu ne-am fi gândit niciodată să folosim aceste cuvinte când eram la putere", răspunde al 44-lea preşedinte al SUA.

Barack Obama, care a părăsit puterea în ianuarie 2017 cu o mare popularitate, are peste 120 milioane de abonaţi pe Twitter, iar Joe Biden, peste şapte milioane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.