Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat aflat la un pas de a fi luat de viitură, salvat de pompieri

www.agerpres.ro
autospecială pompieri ISU

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din judeţul Botoşani care a rămas izolat pe imaşul din comuna după ce un pârâu a ieşit din matcă în urma ploilor abundente a fost salvat de pompieri. Bărbatul a început să strige după ajutor, el fiind ajutat de echipele de intervenţie şi de trei cetăţeni, scrie News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, un bărbat în vârstă de 58 de ani din Blândeşti a rămas captiv vineri după amiază pe imaşul comunei după ce pârâul Burla a ieşit din matcă.

Bărbatul s-a refugiat pe un loc înalt şi a strigat după ajutor, fiind salvat în urma intervenţiei pompierilor şi a trei cetăţeni.

În urma ploilor torenţiale şi a vântului puternic din ultime ore, pompierii miltari şi voluntari au fost chemaţi să intervină în 32 de localităţi din judeţul Botoşani.

Astfel, echipele de intervenţie au fost solicitate pentru evacuarea apei din gospodării, pentru înlăturarea arborilor căzuţi pe carosabil, pentru scoaterea a trei maşini blocate în apă, decolmatarea şanţurilor şi îndepărtarea aluviunilor de pe drumurile judeţene şi naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.