Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat bănuit de viol, căutat de zeci de polițiști și voluntari, în Iași

112 politia politie

Un bărbat bănuit că ar fi violat o femeie în apropierea localităţii ieşene Cozia a fost căutat, luni, de zeci de forţe de ordine şi voluntari, fiind găsit în apropierea unei stâne, anunță AGERPRES.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat că peste 50 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi voluntari au participat la căutarea presupusului agresor, dar şi a victimei sale.

"Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răducăneni au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către o femeie despre faptul că ar fi fost violată de un bărbat, iar în prezent se află în extravilanul localităţii Cozia, pe un câmp împrejmuit de păduri. Urmare a sesizării, poliţiştii, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră echipaţi cu o cameră cu termoviziune, al jandarmilor, al reprezentanţilor ISU Iaşi şi al voluntarilor, au demarat de îndată căutările femeii căreia i se descărcase bateria telefonului mobil", a Anca Vâjiac.

Citește și: ABERANT Directorul Spitalului Victor Babeș din Timișoara: Riscul să iei COVID din Grecia e mai mare decât în România

Conform sursei citate, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost depistat şi identificat un bărbat de 51 ani care se ascundea la aproximativ 1,5 km de o stână.

Ulterior a fost găsită şi victima acestuia. "Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, iar cercetările continuă sub coordonarea procurorilor", a precizat reprezentantul IPJ Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.