Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat care a călătorit în avion cu jucătorii CFR Cluj: Poate să fi devenit focar de infecţie

GSP
CFR Cluj

Paul Siserman a călătorit în același avion cu jucătorii de la CFR Cluj și se teme că aeronava se poate să fi devenit focar de infecție. La CFR Cluj sunt 12 cazuri de COVID-19, anunță MEDIAFAX.

Paul Siserman a mers în acelaşi avion cu cei de la CFR Cluj, echipă care a anunţat până acum că are 12 cazuri de infectări.

Citește și: Ciolacu: ‘Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Faceți investițiile din bani europeni’

Paul se teme pentru sănătatea sa şi a familiei sale și a mers de urgenţă să îşi facă testul. Acum aşteaptă rezultatul cu sufletul la gură.

Clubul a emis un comunicat prin care se apără şi susţine că toată lumea a purtat măşti FFP2 pe durata zborului.

Paul spune, însă, că nu toţi jucătorii CFR-ului au respectat normele de prevenţie în cursa de linie pe care au folosit-o pentru a zbura către Bucureşti.

„Ce treaba am eu cu ei? N-am nicio treabă, dar după aia, când am văzut că e unul, apoi cinci, după aia încă cinci. Practic sunt zece (jucători infectaţi - n.r.). Sunt aproape toţi cei care au fost în autocarul ăla”, a declarat Paul Siserman.

Citește și: Tătaru: ‘Vom avea două săptămâni dificile. Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri’

„Cu posibilităţile financiare pe care le au ei sunt atât de inconştienţi încât să plece la drum cu încă 150 de persoane lângă ei. Nişte ignoranţi au pus nişte oameni în pericol. Sunt curios dacă şi alte persoane şi-au făcut testul. Acum, s-o dăm pe faţă: avionul ăla poate să fi devenit un focar de infecţie”, a mai spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.