Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat care şi-a ucis iubita însărcinată, după ce femeia l-a părăsit, condamnat la 22 de ani de închisoare

judecator justitie

Un bărbat de 30 de ani, care în luna februarie şi-a ucis iubita însărcinată, după ce aceasta a decis să îl părăsească, a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin la 22 de ani de închisoare. Fetiţa femeii decedate, rezultată dintr-o altă relaţie, şi care a rămas orfană, va primi 700 de lei de la bărbatul care i-a ucis mama, până la majorat sau până la împlinirea vârstei de 26 de ani. Decizia instanţei nu este definitivă, anunță News.ro.

Tribunalul Caraş-Severin l-a condamnat pe Mitică Arbănaş, un bărbat de 30 de ani din comuna Livezile, judeţul Mehedinţi, la 22 de ani de închisoare, după ce în luna februarie a ucis-o pe iubita lui, în vârstă de 32 de ani.

Femeia a decis să îl părăsească şi a plecat în comuna sa natală, Constantin Daicoviciu din judeţul Caraş-Severin.

Arbănaş a încercat să o convingă să se întoarcă alături de el în Mehedinţi, însă aceasta a refuzat. Bărbatul a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi a înjunghiat-o mortal pe femeie, apoi i-a abandonat trupul pe un câmp, în spatele unei tufe.

Ulterior, autorul crimei s-a prezentat la Poliţia Mehedinţi şi le-a spus poliţiştilor despre cele întâmplate. Acesta a fost arestat şi judecat pentru fapta sa.

Judecătorii de la Tribunalul Caraş-Severin l-au condamnat la 22 de ani de închisoare. De asemenea, instanţa a stabilit ca bărbatul să plătească lunar suma de 700 de lei fetiţei de 5 ani a victimei, fetiţă rezultată dintr-o altă relaţie, până la majorat sau până la împlinirea vârstei de 26 de ani, dacă aceasta îşi va continua studiile peste vârsta de 18 ani. Totodată, acesta trebuie să achite suma de 250.000 lei, cu titlu de daune morale. Sumele trebuie actualizate în raport cu indicele de inflaţie la data plăţii efective.

Pentru mama victimei, Mitică Arbănaş trebuie să plătească suma de 10.000 lei, reprezentând daune materiale, precum şi suma de 150.000 lei, cu titlu de daune morale. Pentru alte 4 persoane, rude ale vicimei, bărbatul trebuie să plătească 200.000 de lei reprezentând daune morale.

Instanţa a decis şi să pună sechestru pe maşina inculpatului, un Audi A6, cumpărat de în luna octombrie 2021.

Decizia Tribunalului Caraş-Severin nu este una definitivă, ea fiind deja atacată cu recurs la Curtea de Apel Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.