Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat cercetat în arest la domiciliu pentru trafic de influenţă, după ce ar fi primit 7.500 de euro

arestDomiciliu
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Iaşi, inculpatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată - cinci acte materiale.

"Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a propus judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi măsura arestului la preventiv, iar instanţă de judecată dispus faţă de inculpat, la data de 19.05.2022, măsura arestului la domiciliu pentru 29 de zile. În coordonarea procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, activităţile de urmărire penală vor fi continuate în cauză pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirii întregii activităţi infracţionale", precizează sursa citată. .

SJA Iaşi subliniază că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.