Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce s-a filmat cu un bebeluş în braţe, pe volan, şi a postat videoclipul pe Tik Tok

dosare

Poliţiştii din Vâlcea s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce pe reţeaua de socializare Tik Tok a apărut un film în care se vede un bărbat care conduce maşina, ascultă manele, iar în braţe ţine un bebeluş, pe care îl pune pe volanul autovehiculului, potrivit news.ro.

Potrivit IPJ Vâlcea, imaginile ar fi fost filmate pe DN 7, în localitatea Brezoi, judeţul Vâlcea.

În primă fază, poliţiştii au făcut demersuri pentru identificarea bărbatului. El a fost amendat contravenţional, cu 580 de lei şi 3 puncte penalizare, pentru nerespectarea prevederilor art. 36 alin. 1 ind.2 (transportul copiilor fără a fi fixaţi în dispozitive omologate) şi art. 100 alin. 1 pct.10 (pentru alte preocupări în timpul mersului de natura a distrage atenţia), conform O.U.G. 195/2002.

Ulterior, IPJ Vâlcea a anunţat că, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, poliţiştii fac cercetări de rele tratamente aplicate minorului.

Reprezentaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea au fost şi ei sesizaţi cu privire la situaţia micuţului, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.