Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat condamnat în Italia pentru viol şi complicitate la sustragerea de bunuri, prins de poliţiştii din Olt

catuse politie

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, condamnat în Italia pentru viol şi complicitate la sustragerea de bunuri, care era dat în urmărire, a fost prins de poliţiştii din Olt, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Italia, pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din oraşul Corabia, condamnat la pedeapsa cu închisoarea.

Citește și: EXCLUSIV SURSE Numele 'Ludovic' și `Nelu Tătărelu` pe buzele VÂNZĂTORILOR de măști din starea de urgență dar și pe o înregistrarea ambientală din dosarul UNIFARM

Bărbatul fusese dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunilor de viol şi sustragerea de bunuri.

Pentru punerea în executare a mandatului de arestare, poliţiştii olteni au beneficiat de date şi informaţii oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Olt l-au prezentat pe bărbat la Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Craiova, care a decis reţinerea sa pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.