Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat cu apucături bolnave: și-a legat calul de căruță și i-a dat foc

Accident rutier, Prahova

Un bărbat din comuna Afumați a încărcat căruța cu materiale combustibile, a înhămat calul și a apoi a dat foc atelajului. Incidentul a fost anunțat la 112, iar calul a fost salvat. Animalul primește îngrijiri medicale, iar piromanul a fost internat într-o secție de psihiatrie, informează Mediafax.

Incidentul s-a produs marți în comuna Afumați din județul Ilfov. La fața locului s-au deplasat pompieri, polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Ilfov, un criminalist și un medic veterinar. Aceștia au contatat faptul că animalul incediat avea leziuni și plăgi deschise de arsură pe o suprafață de 30-40% din corp.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Calul era în șoc post-traumatic și i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. Lângă căruță a fost găsit și un câine de talie mare, din rasa metis de ciobănesc carpatin, care se afla în stare de inaniție, fiind înfometat de către proprietar.

Ambele animale au fost transportate în adăposturi specializate. Bărbatul a fost dus de polițiști la un spital de boli neuropsihice din Ilfov. În cazul lui, polițiștii fac cercetări pentru schinghiuirea animalelor și distrugere prin incediere.

FOTO: Arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.