Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 42 de ani, condamnat la aproape 5 ani de închisoare, depistat în Italia

dosare

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Lugoj, condamnat definitiv de Curtea de Apel Timişoara la 4 ani şi 8 luni de închisoare, a fost depistat în Italia, în urma schimbului de informaţii între poliţiştii români şi omologii italieni, potrivit Agerpres.

"La data de 20 martie 2023, în urma schimbului de date şi informaţii cu autorităţile din Italia, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, urmărit internaţional, căutat în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile române. Pe numele acestuia, Curtea de Apel Timişoara a emis, pe 13 martie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare, pentru evaziune fiscală, cumpărare de influenţă şi constituire a unui grup infracţional organizat", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, marţi, AGERPRES.

Autorităţile italiene urmează să demareze procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatului european de arestare, în vederea predării.

Schimbul de date cu autorităţile italiene a fost efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul SIRENE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.