Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat de 82 de ani, victimă a metodei 'Accidentul': Le-a dat unor necunoscuți 32.000 de lei

vremeanoua.ro
escrocherie metoda accidentul

Un bărbat în vârstă de 82 de ani, din Alba Iulia, le-a dat 32.000 de lei unor necunoscuți care l-au înșelat prin metoda "Accidentul", transmite astăzi Inspectoratul de Poliție Județean Alba, într-un comunicat.

Potrivit sursei, bărbatul a fost contactat telefonic de către persoane care au susținut că un membru al familiei sale a fost implicat într-un accident rutier.

„Ieri, 3 februarie 2024, la nivelul Poliţiei Municipiului Alba Iulia a fost semnalată o faptă de înşelăciune, prin metoda 'Accidentul', un vârstnic de 82 de ani fiind păgubit cu suma de 32.000 de lei. Bărbatul a fost contactat telefonic de către persoane necunoscute, care, după ce şi-au atribuit diferite calităţi, i-au prezentat situaţii neadevărate şi au susţinut că un membru al familiei acestuia a fost implicat într-un accident rutier", se menţionează în comunicat.

Avertismentul Poliției

Poliția avertizează din nou cetățenii ca atunci când primesc un telefon sau sunt abordați de persoane necunoscute care-și atribuie diferite calități să verifice, sunând la numărul de urgență 112 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unități de poliție.

„Nu trimiteţi bani prin persoane necunoscute, în speranţa că îi veţi ajuta pe cei dragi şi nu daţi crezare imediat unor 'poveşti' anunţate telefonic de persoane care pretind că au calitate oficială, ci sunaţi la Poliţie, pe numărul de urgenţă 112, sau adresaţi-vă, imediat, celei mai apropiate unităţii de Poliţie", transmite IPJ Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.