Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Pitești, căutat de polițiști după ce a abandonat trei pui de pisică

CP24.com
pisici

Polițiștii din Pitești caută un bărbat care a abandonat trei pui de pisică pe o stradă din oraș. Incidentul a fost anunțat la 112, iar animalele au fost duse la un adăpost special. Dacă va fi găsit, bărbatul poate fi amendat cu 3.000 de lei, informează Mediafax.ro

Potrivit Inspectoratului de Poliție Argeș, incidentul s-a produs joi, în jurul orei 20:30. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că pe o stradă din cartierul Războieni, un bărbat ar fi abandonat, dintr-o mașină, trei pui de pisică.

Citește și: Nelu Tătaru știa că numărul de cazuri noi o să crească, după începerea școlii, organizarea alegerilor și revenirea din concedii

Polițiștii care s-au dus la fața locului au găsit cei trei pui pe care i-au dus la un adăpost special din localitatea Moșoaia.

În prezent, polițiștii încearcă să-l identifice pe bărbatul în cauză, pentru a-l sancționa conform legii privind protecția animalelor. Abandonarea unui animal constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1.000 la 3.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.