Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat din Teleorman, reţinut după ce ar fi agresat sexual o fată de 17 ani, de la un centru de plasament din Sectorul 6 al Capitalei

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat de 63 de ani din judeţul Teleorman a fost reţinut, luni, de poliţiştii din Bucureşti, după ce ar fi agresat sexual o fată de 17 ani, de la un centru de plasament din Sectorul 6, potrivit news.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii de la Secţia 21, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în executare, luni, două mandate de percheziţie la o adresă de domiclilu şi la sediul unei instituţii, din judeţul Teleorman, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru agresiune sexuală.
Astfel, Secţia 21 Poliţie a fost sesizată, în 6 septembrie, despre faptul că, în 21 august, o fată în vârstă de 17 ani, beneficiară a  unui centru de plasament din Sectorul 6, ar fi fost agresată sexual de un bărbat. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că suspectul este un bărbat în vârstă de 63 de ani, din judeţul Teleorman.
”În urma percheziţiilor efectuate, la data de 18 septembrie 2023, au fost identificate şi ridicate mai multe dispozitive electronice. De asemenea, bănuitul a fost depistat şi condus la audieri. Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală”, a arătat sursa citată.
Cercetările sunt continuate de către Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru agresiune sexuală.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.