Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut de jandarmi după ce a ameninţat două femei cu un satâr, la Galați

axanews.ro
amenzi amenda politia

Un bărbat de 43 de ani, din Galaţi, a fost reţinut de jandarmi, după ce a intrat în curtea locuinţei a două femei în vârstă de 86 şi 30 de ani şi le-a ameninţat cu un satâr, cerându-le băutură, informează, luni, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi, notează Agerpres.

Potrivit sursei citate, un echipaj de jandarmerie a fost oprit de două femei care, speriate fiind, le-au spus oamenilor legii că un bărbat aflat sub influenţa alcoolului a sărit gardul casei şi le-a ameninţat cu un satâr.

Deplasându-se la adresa indicată, jandarmii au văzut un bărbat care corespundea semnalmentelor şi care la vederea oamenilor legii a aruncat satârul în vegetaţia din zonă şi a încercat să sară gardul altei case, cu intenţia de a se face nevăzut.

Militarii l-au urmărit şi l-au prins în momentul în care escalada poarta altui imobil. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei. Satârul cu care le-a ameninţat pe femei a fost găsit de către jandarmi şi ridicat de la faţa locului.

Din declaraţia celor două femei a rezultat că, în timp ce se aflau casă, au văzut un bărbat care a sărit gardul imobilului şi a venit la acestea cu un satâr în mână, cerându-le să-i dea de băut. Femeile s-au speriat şi într-un moment de neatenţie a bărbatului au fugit în stradă, unde au văzut echipajul de jandarmerie.

Bărbatul nu şi-a recunoscut fapta spunând că se afla în zonă pentru a se întâlni cu un prieten.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.