Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reținut de Poliția Capitalei - A pipăit o femeie în lift și s-a masturbat în fața ei (FOTO)

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Marți, 23 august 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului - Secția 8 au depistat și condus la audieri un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

La data de 18 august 2022, Secția 8 Poliție a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul unui imobil, din Sectorul 2, ar fi fost atinsă în zone intime, de către un bărbat necunoscut, transmite Poliția Capitalei.

Polițiștii au demarat cercetările, iar în urma activităților desfășurate, în colaborare cu Secția 4 Poliție, au reușit identificarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptei.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul are probleme cu drogurile și alcoolul. Acesta a pipăit-o pe femeie pe sâni și a început să se masturbeze. La momentul comiterii faptei, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cursul acestei zile, acesta a fost depistat de polițiști pe o stradă din sectorul 2 și a fost condus la sediul secției în vederea continuării cercetărilor.

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.