Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a zgâriat intenţionat un autoturism, în parcarea unui supermarket

Inquam Photos / Octav Ganea
politie

Un piteştean în vârstă de 55 de ani, suspectat că a zgâriat intenţionat vopseaua de pe un autoturism aflat în parcarea unui supermarket, a fost reţinut pentru 24 de ore, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, măsura a fost dispusă de poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de distrugere instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

"Din cercetări, s-a constatat că, în ziua de 25 ianuarie a.c., bărbatul ar fi zgâriat pelicula de vopsea de pe portiera dreapta faţă, portiera stânga faţă, portiera stânga spate şi capota portbagajului unui autoturism, care se afla în incinta unei parcări a unui supermarket. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.300 de lei", se arată în comunicat.

IPJ Argeş precizează că suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.