Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce şi-ar fi abuzat fizic şi emoţional fiica în vârstă de 16 ani

huffingtonpost.co.za
catuse

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Olt a fost reţinut pentru agresiune sexuală, el fiind acuzat că ar fi abuzat-o fizic şi emoţional pe fiica sa, în vârstă de 16 ani, informează News.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a transmis că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Olt au reţinut, marţi, un bărbat, pentru agresiune sexuală.

“În fapt, la data de 10 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din judeţul Olt, ar fi abuzat-o fizic şi emoţional pe fiica sa minoră, în vârstă de 16 ani. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activităţii infracţionale”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, urmând să fie prezentat, miercuri, instanţei de judecată cu propuneri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.