Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat trimis în judecată pentru trafic de migranţi, ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului

shutterstock.com
condamnare justitie ciocanel

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, marţi, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a bărbatului care, în noiembrie anul trecut, în timp ce transporta ilegal 12 migranţi, a fost implicat într-un accident rutier, doi dintre pasageri pierzându-şi viaţa.

Acesta este acuzat de trafic de migranţi, ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, potrivit Agerpres.

În fapt, procurorii au reţinut că pentru a obţine o sumă de bani, în data de 10 noiembrie 2021, inculpatul, care nu deţinea permis de conducere auto, ar fi preluat şi transportat cu un autovehicul, pe un drum de ţară, între localităţile Iecea Mică - Biled, spre municipiul Timişoara, 12 migranţi. Doi dintre aceştia au fost înghesuiţi pe locul din dreapta al şoferului, şapte pe bancheta din spate şi trei în portbagaj, punându-le în pericol integritatea fizică şi viaţa, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Inculpatul a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul a doi dintre migranţi, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.