Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbații răniți în explozia de la Petromidia ar putea fi transferați în străinătate

iInquam Photos / Costin Dinca
incendiu rafinaria petromidia

KMG International a anunţat că starea celor doi răniţi cu arsuri de la Rafinăria Petromidia, internaţi în Bucureşti, este stabilă, iar ei ar putea fi transferaţi la o clinică de specialitate din Europa, primind acordul medicilor în acest sens. KMG International a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că sunt depuse toate eforturile pentru transferul celor doi răniţi în străinătate.

“Cu sprijinul autorităţilor şi în acord cu dorinţa familiilor, compania depune, în continuare, toate eforturile pentru transferul rapid al celor doi colegi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca către o clinică de specialitate din străinătate, informează News.ro.

Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialişti din Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, starea celor doi colegi este stabilă, având arsuri pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului. În această dimineaţă, s-a primit acordul din partea medicilor pentru transfer”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că bărbatul de 27 de ani internat în Constanţa a început să meargă şi se recuperează rapid dupa intervenţia chirurgicală de vineri seară, iar cadrele medicale de la Spitalul Judeţean estimează că el va fi externat în perioada următoare.

“Toate costurile vor fi suportate de Rompetrol Rafinare şi KMG International. Compania este în contact direct cu toţi membrii familiilor colegilor, pentru a-i sprijini până în momentul în care aceştia vor fi recuperaţi complet”, precizează comunicatul KMG International.

Un bărbat a murit şi cinci au fost răniţi, vineri, în urma unei explozii urmate de un incendiu la Rafinăria Petromidia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.