Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care şi-a ucis concubina şi i-a aruncat cadavrul într-o pădure a fost trimis în judecată

politia nu treceti

Procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a bărbatului care în luna iunie a acestui an şi-a ucis concubina, abandonând cadavrul la marginea localităţii Manoleasa, se precizează într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, notează Agerpres.

Potrivit sursei citate, agresorul, în vârstă de 43 de ani, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de "violenţă în familie sub forma omorului".

"S-a reţinut că, în data de 02.06.2020, în urma unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa concubinei sale, după care a abandonat cadavrul într-o zonă retrasă din extravilanul comunei Manoleasa, judeţul Botoşani", se arată în comunicatul procurorilor.

Ancheta în acest caz a început pe 4 iunie, după ce fiica victimei a sunat la 112 şi a sesizat dispariţia mamei sale. Ulterior, pe 6 iunie, cadavrul femeii a fost descoperit în pădurea de pe raza localităţii Manoleasa, iar la mică distanţă se afla şi autoturismul concubinului acesteia.

Anchetatorii au stabilit că omorul a avut loc pe 2 iunie, când femeia, originară din Republica Moldova, plecase de la o fermă din judeţul Iaşi. Ea a fost aşteptată la Botoşani de concubinul său, amândoi plecând cu maşina spre Manoleasa. Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul a ştrangulat-o pe femeie, aceasta decedând la scurt timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.