Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul de 51 de ani, din Bistrița-Năsăud, care a decedat într-un centru de carantină nu era infectat cu noul coronavirus

Inquam Photos / George Calin
coronavirus test covid

Bărbatul de 51 de ani care a decedat în urmă cu două zile într-un centru de carantină din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde fusese plasat pentru nerespectarea condiţiilor de izolare la domiciliu, nu era infectat cu noul coronavirus, a informat, vineri, Instituţia Prefectului.

Cauza decesului va fi cunoscută după comunicarea rezultatelor necropsiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: SONDAJ CURS - PNL şi PSD, la o distanţă de 5 procente. Social-democraţii nu reuşesc să crească

"Referitor la bărbatul de 51 de ani aflat în carantină instituţionalizată şi care a decedat în data de 3 iunie a.c., în urma efectuării unei testări pentru verificarea prezenţei coronavirusului, rezultatul a fost negativ. Rezultatele necropsiei sunt în aşteptare", se arată în comunicatul de vineri al Prefecturii.

Bărbatul revenise în ţară în data de 22 martie, din Germania, iar trei zile mai târziu a fost plasat într-un centru de carantină din Colibiţa, deoarece nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

În data de 3 iunie, jandarmii care păzeau centrul au constatat că bărbatul nu îşi ridicase nici micul dejun, nici prânzul, astfel că au intrat în camera acestuia, unde l-au găsit inconştient. Ulterior, un echipaj medical sosit la faţa locului a pronunţat decesul bărbatului de 51 de ani.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

În ceea ce priveşte situaţia de la Căminul pentru persoane vârstnice de la Nuşeni, unde săptămâna trecută s-a confirmat prezenţa noului coronavirus la un cadru medical şi la un angajat din rândul personalului auxiliar, Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud a comunicat că rezultatele testelor făcute celorlalţi angajaţi, precum şi bătrânilor cazaţi în centru sunt toate negative.

În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate patru noi cazuri de COVID-19, totalul ajungând la 360, dintre care 92 sunt în continuare active.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.