Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul din mașina peste care a căzut brațul macaralei a fost dus în comă la Spitalul Universitar

AGERPRES
spital 112 smurd

Bărbatul care a rămas încarcerat după ce brațul unei macarale a căzut peste mașina în care se afla a fost dus la Spitalul Universitar, în comă. Alte trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit ISU București, bărbatul care a rămas încarcerat a fost extras de pompieri. El a fost dus inconștient și intubat la Spitalul Universitar.

„Au fost în total patru victime, dintre care trei cu răni minore și o persoană cu leziuni mai grave pentru care a trebuit să acționăm cu accesoriile din dotare pentru descarcerarea acesteia. Persoana cu leziuni mai grave era șoferul. Celelalte trei persoane erau conștiente, au reușit să se evacueze singure din mașină. Dificultatea intervenției a fost din faptul că inițial am fost nevoiți să acționăm cu accesoriile din dotare pentru stabilizarea macaralei, pentru că exista pericolul ca aceasta să se prăbușească peste echipajele de intervenție, respectiv peste autoturism. Apoi am acționat pentru decopertarea plafonului, respectiv scoaterea persoanei care era în interior”, a spus maiorul Florin Duminică, de la Detașamentul Special de Salvatori.

Citește și: Lucruri mai puțin știute despre Leo Iorga: Vocea unică a rockului avea un trecut de vedetă

Doi bărbați care se aflau în mașină, dar care au ieșit singuri, au fost duși la Spitalul Floreasca, iar încă unul, la Spitalul Universitar, pentru a primi îngrijiri medicale.

Brațul unei macarale s-a prăbușit, sâmbătă, peste o mașină în care se aflau patru persoane, pe strada Matei Millo, din Capitală. Pompierii au intervenit pentru a salva un bărbat care a rămas blocat în vehicul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.