Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barna: Îl felicit pe noul președinte al USR București, Claudiu Năsui

captura Antena 3
Dan Barna

Deputatul Claudiu Năsui a fost ales preşedinte al organizației USR Bucureşti, iar liderul partidului, Dan Barna, i-a transmis felicitări şi s-a arătat convins că acesta şi echipa pe care o va coordona ”vor face lucruri bune în cea mai importantă filială”.

”Succes noii conduceri USR București. Oricât de mult se miră unii care privesc din afară, USR a fost și rămâne cel mai democratic și deschis partid românesc. Atunci când dezbatem ceva, o facem serios și cu toată lumea. Atunci când avem alegeri le facem sub lumina reflectoarelor, în fața membrilor noștri care pot pune întrebări, pot emite opinii, pot critica sau aprecia oferta de pe buletinele de vot. Așa s-a întâmplat și zilele acestea la filiala București, unde, după o competiție deschisă, a fost aleasă noua conducere. Îi felicit în primul rând pe cei care și-au luat din timpul lor pentru a merge la vot. Au arătat un nivel de implicare cu care, deși ne-am obișnuit, ne mândrim încă și o să facem în continuare. Îi felicit, apoi, pe noul președinte al USR București, Claudiu Nasui, un politician tânăr și echipa care va conduce Biroul Municipal. Le transmit toată încrederea și sprijinul meu și al conducerii naționale”, a scris pe Facebook Dan Barna.

El a mai afirmatr că Năsui și echipa sa vor face lucruri bune în cea mai importantă filială a partidului.

”La fel de bine știu că nu o să le fie ușor - au de decis echipe pentru locale, au de gestionat o relație cu partenerii de alianță, dar, mai ales, au de administrat relația cu cel mai pretențios electorat din țară. Dar nimeni nu a intrat în Uniunea Salvați România - USR crezând că o să fie ușor. Tocmai de aceea o să și reușim. Împreună suntem USR și împreună o să ne uităm înapoi cu mândrie când va veni vremea evaluărilor. Succes Claudiu, succes USR București”, a conchis președintele USR.

Alegerile pentru funcția de președinte USR București și pentru componența Biroului Municipal s-au desfășurat duminică și luni. Potrivit statutului, candidații la aceste funcții sunt votați de toți membrii USR București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.