Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Milioane de euro, investite în barocamera NEFUNCȚIONALĂ de la Floreasca: Ce spune ministrul Sănătății

AGERPRES
spital 112 smurd

Tribunalul București judecă, de un an, mai mulți foști șefi din Spitalul Floreasca, fiind acuzați că au cumpărat echipamente medicale pentru camera specială pentru arși la prețuri supraevaluate, prejudiciul adus unității medicale fiind estimat de procurori la peste 8 milioane de lei.

Barocamera nu este funcțională și nici instalată. Cu toate acestea, reprezentanți ai autorității contractante, împreună cu cei ai furnizorului, au semnat procese-verbale de recepție și procese-verbale de punere în funcțiune, spuneau procurorii DNA în octombrie 2017, la trimiterea în judecată.

Citeste AICI comunicatul DNA.

La un an de la trimiterea în judecată, nimic nu s-a schimbat, deși, la nivel național, pot fi tratați doar 11 pacienți cu arsuri grave.

„E o problemă cu barocamera. E o problemă încurcată. Noi, de 3 luni încercăm să vedem daca poate sau nu să funcţioneze”, a spus ministrul Sănătății, Sorina Pintea, potrivit Digi24.

Citeste si Cristian Tudor Popescu îl critică dur pe Augustin Lazăr: Ce bărbat este? Câtă demnitate are în el să spună că de vină e o grefieră?De vină sunteti dumneavoastră

Construcţia barocamerei de la Spitalul Floreasca a fost făcută cu bani de la Ministerul Sănătăţii, Primăria Sectorului 1 şi Banca Mondială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.