Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul Tărâță, atac și trădare la adresa PSD

Culita Tarata
Tărâță este singurul președinte de Consiliu Județean pe care îl are UNPR-ul. Imediat după anunțarea rezultatelor la alegerile europarlamentare, unde a fost mână moartă împotriva PNL-ului, el a format o alianță cu PDL și PNL pentru a schimba din funcții oamenii PSD-ului. Informația a fost lansată ieri de Alexandru Drăgan, președintele organizației locale a PDL, care și-a anunțat colegii de acest lucru într-o ședința comună cu cei de la PNL. Potrivit unei publicații locale, Mesagerul de Neamț, democrat-liberalul Drăgan a declarat următoarele:
"...am decis să acționăm împreună în Consiliul Județean, unde, împreună cu UNPR, să formăm o altă majoritate. În privința modalităților concrete de lucru, vom stabili exact care vor fi pașii pe care vom merge. Cine nu respectă deciziile partidului nu va mai face parte din acesta. Este foarte simplu!".
Dacă această alianță va funcționa, UNPR, PDL și PNL vor putea schimba din funcție vicepreședinții PSD ai Consiliului Județean Neamț, viceprimarii PSD și reprezentanții acestora în companiile publice din Neamț, cum ar fi Apa Serv. De asemenea, cele mai importante Consilii Locale afectate ar fi cele de la Piatra Neamț și de Târgu Neamț.
Situația de la Neamț a fost în discuție și în ședința de săptămâna aceasta a Comitetului Executiv al PSD, acolo unde chiar Victor Ponta a remarcat că baronul Tărâță nu și-a îndeplinit sarcinile în campania pentru europarlamentare. Alianța pe care UNPR-istul a făcut-o cu PNL și PDL este cea mai bună explicație pentru noncombatul său de pe 25 mai.
Contactat telefonic, președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene, și-a arătat dezaprobarea față de acțiunile colegului de alianță:
"Vicepremierul Gabriel Oprea, președintele UNPR este un om de onoare și de cuvânt. Am foarte mare încredere în partidul pe care îl conduce și în colegii mei de la UNPR. Am colaborat foarte bine până acum și pot spune că eu și colegii mei de la Neamț avem în vicepremier și partidul său un bun partener pentru interesele nemțenilor și pentru binele județului. Găsesc regretabil că acțiunile lui Culiță Tărâță afectează rezultatele eforturilor comune ale PSD și UNPR de până acum. Am spus încă de la alegeri că Tărâță este o problemă la Neamț. El a tras în jos scorul județului. Sper ca această nouă situație pe care a creat-o să se rezolve cât mai repede, și eu și colegii noștri de la UNPR să ne putem continua colaborarea în bune condiții".
Pe aceeasi tema: Baronul Tarata, prins cu tradarea la alegerile europarlamentare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.