Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet masculin: U BT Cluj învinge CSU Sibiu, scor 83-75, la Turneul Memorial Elemer Tordai

Facebook.com
U BT Cluj

Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj a câştigat joi, la Sibiu, finala mică a Turneului Memorial ”Elemer Tordai”, după disputa cu formaţia CSU Sibiu, scor 83-75 (50-38), informează News.ro.

În semifinale, U BT Cluj a fost învinsă de CSO Voluntari, cu scorul de 95-87, iar CSU Sibiu, gazda turneului, a fost depăşită de Dinamo Bucureşti, cu scorul de 77-74.

Joi seară va avea loc finala mare a turneului, între CSO Voluntari şi Dinamo Bucureşti. Toate partidele se joacă fără spectatori.

Echipele de baschet din România mai au o săptămână de pregătire, între 17-22 octombrie urmând să ia startul în prima fază a Cupei României.

Cele trei grupe vor fi găzduite de Bucureşti, Oradea şi Sibiu.

Astfel, la Bucureşti, în grupa A, vor juca U Banca Transilvania Cluj-Napoca, Dinamo Bucureşti, BCMU Piteşti, CSM Galaţi (17-20 octombrie), la Oradea vor evolua în grupa B, CSM Oradea, Steaua Bucureşti, SCM Craiova, Athletic Constanţa şi CSM VSKC Miercurea Ciuc (17-22 octombrie), iar la Sibiu, în grupa C, echipele CSU Sibiu, SCM Timişoara, CSO Voluntari şi CSM Târgu Jiu (17-20 octombrie).

Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, iar primele două clasate din fiecare grupă, plus două echipe cu cea mai bună linie de clasament de pe locul 3 se vor califica la Turneul Final 8, care va avea loc între 6-9 martie 2022.

Toate partidele se vor juca fără spectatori, conform reglementărilor legale în vigoare.

Citește și: Traian Berbeceanu acuză că se împrăștie o știre mincinoasă despre el: ‘Este foarte posibil ca în spatele dezvăluirilor mincinoase să fie unii de prin sistem’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.