Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschetbalistul care a refuzat să îngenuncheze la intonarea imnului SUA s-a accidentat grav la genunchi

www.euroleague.net
baschet - fener și real madrid

Baschetbalistul echipei Orlando Magic Jonathan Isaac, singurul jucător care a refuzat să îngenuncheze la intonarea imnului SUA, s-a accidentat grav la genunchi, duminică, în meciul pe care formaţia lui l-a disputat cu Sacramento Kings (132-116), informează lefigaro.fr, potrivit news.ro.

El a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul stâng, când mai erau nouă minute din meci, şi va sta departe de teren multe luni. Jucătorul a părăsit arena de la Disney World din Orlando în scaun cu rotile.

Pentru Isaac este vorba de o reaccidentare, după ce a avut probleme la acelaşi genunchi, de la 1 ianuarie, şi nu a evoluat şapte luni, perioadă în care a pierdut 31 de partide. El era la al doilea meci de la revenire.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

Jonathan Isaac a fost primul jucător din NBA care a refuzat să îngenuncheze în timpul intonării imnului naţional, în semn de susţinere pentru mişcarea Black Lives Matter, de când s-a reluat, joi, campionatul nord-american.

Tot vineri, antrenorul principal al formaţiei San Antonio Spurs, Gregg Popovich, şi secundul Becky Hammon au rămas de asemenea în picioare.

"Absolut, cred în Black Lives Matter. Multe au contat în decizia mea... Îngenunchearea sau purtarea unui tricou Black Lives Matter nu ajută pentru a sprijini vieţile negrilor. Toată lumea este făcută după chipul lui Dumnezeu şi suntem cu toţii departe de a fi la înălţimea gloriei lui Dumnezeu. Fiecare dintre noi face lucruri pe care nu ar trebui să le facă şi spune lucruri pe care nu ar trebui să le spună... Când te uiţi în jurul tău, rasismul nu este singurul lucru care ne chinuieşte societatea, care ne chinuieşte naţiunea, care ne chinuieşte lumea. Pentru mine, vieţile negrilor sunt susţinute prin Evanghelie, toate vieţile sunt susţinute prin Evanghelie”, a spus Isaac, un creştin practicant care predică uneori într-o biserică non-confesională din Orlando.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.